piątek, 31 sierpnia 2012

Tarta z szpinakiem


Tarta na ciepło  z świeżym szpinakiem i serem pleśniowym, borówka amerykańska oraz sok pomidorowy tabasco. A na dworze ciemno!


17 komentarzy:

  1. wszystko pyszne, i borówki i szpinak i oczywiście pomidory w szklance:))

    OdpowiedzUsuń
  2. tarta to jedna z najfajniejszych rzeczy na świecie - a szpinakowa to prawdziwe mistrzostwo!

    OdpowiedzUsuń
  3. ciemno strasznie :) ale taka tarta nawet najciemniejszy dzień pozwoli rozpocząć świetnie :)!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ale podobno wrzesień ma być raczej ciepły :)

      Usuń
    2. wrzesień to mój ulubiony miesiąc, zawsze jest fajny :)

      Usuń
    3. wtedy wszystko wraca do "życia"

      Usuń
  4. Uwielbiam tarty, szpinak też lubię, ale razem ich jeszcze nie łączyłam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Super posiłek. Chyba muszę się przekonać do szpinaku...

    OdpowiedzUsuń
  6. Ostatnio szpinak dość często gości na moim stole:)
    Dziękuje za odwiedziny i pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  7. wygląda to przepysznie ; D . Warto spróbować ; D .
    - admin stylówki ; )

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdecznie za komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...